Vår julaften

Vår julaften begynte med at vi stod opp tidlig, slappet av og så litt på tv. Så begynte vi å ordne oss, og gjøre klart til bursdagsfrokost. For de som ikke vet det, så har jeg bursdag på julaften. Da pleier vi alltid å lage god julefrokost, og være sammen med tante Nina, onkel Jørn, fetterene mine Petter og Erik, farfar og Gunn. Etter vi har spist, åpner jeg bursdagsgavene mine også får jeg favorittkaken min. Veldig koselig at det er tradisjon!

Siden nissen har mye å gjøre på selveste julaften, så får vi alltid besøk av han på formiddagen. Da får ungene èn pakke hver, også må vi vente til kvelden med å åpne resten! Ella ble dessverre kjemperedd da ho så nissen, og ville IKKE hilse på han og egentlig ville ho ikke ha noen gave av han heller. Ho roet seg litt ned etterhvert i armkroken til tante, og fikk en liten hund i bur av nissen, og ble veldig fornøyd med det!


Etter nissen er dratt, pleier vi egentlig å dra en tur på kirkegården for å tenne lys for mine kjære mor og far ♥
Men siden en av tantene mine jobbet på julaften i år, hadde vi allerede gjort det dagen før.

Vi satt oss ned sammen og så på "Kalle Anka och hans vänner önskar god jul", som vi alltid gjør. Det blir liksom ikke jul uten det på svensk tv! Ella syns også det var veldig stas.

Klokken fem var vi invitert til tante Nina & co. Der fikk vi en veldig god julemiddag, og spiste til vi nesten sprakk alle mann! Vi hoppet over desserten siden alle var så mette, så vi begynte rett på pakkene. Det var en ganske så stor haug, så det tok litt tid. Men det var utrolig koselig! Som hvert eneste år!Jeg, Hilmi, mamma, pappa og søstern pleier og åpne pakkene fra hverandre hjemme etter vi har vært på besøk eller hatt besøk. Så tradisjonen tro gjorde vi selvfølgelig det i år også. Ella sovnet med en gang ho la seg på puta, og vi andre hoppet rett i hver vår joggedress. Så startet vi på haugen her hjemme også, og det var minst like koselig! Merker at man blir eldre når man syns det er mer morsomt å gi gaver enn å få selv. Veldig fornøyd med alle gavene jeg fikk, og jeg er veldig takknemlig! Tusen takk for en kjempekoselig bursdag og julaften ♥Håper dere alle hadde en fantastisk julaften!

6 kommentarer

Hanne

27.12.2013 kl.10:56

Gratulerer med dagen på etterskudd!

Katrine

27.12.2013 kl.12:54

Hanne: Takk for det :)

Vic

28.12.2013 kl.20:45

Hei :-) gratulerer med dagen på etterskudd!

Jeg lurer på om du har vært i Tyrkia i april/mai? Hvordan er været, temperaturen da?

Katrine

28.12.2013 kl.20:46

Vic: Takk for det :) Det har jeg vært. Jeg syns det bruker å være helt perfekt i mai. April er vel kanskje litt kaldere, men tipper det ligger på 20-25 grader i skyggen på dagtid :)

Vic

29.12.2013 kl.20:42

Så bra da :-) vi skal plutselig ha baby nr 2 i juli, så da går planene om å reise i slutten av mai i vasken.. Vil helst føde hjemme :-) men siden været er ok i mai, kan vi jo reise de første 2 ukene :-)

Katrine

30.12.2013 kl.01:02

Vic: Har alltid vært bra når jeg har vært der i mai hvertfall :) Så stas med nr. 2, håper jeg også får det en vakker dag <3

Skriv en ny kommentar

hits