Gotta love eBay

Jeg vil fortsatt kalle meg en nybegynner der, men jeg ELSKER å handle på eBay! Jeg har bare hatt gode opplevelser. Alltid fått varene mine og alltid vært fornøyd. Fikk et ødelagt smykke en gang, men da jeg sa i fra fikk jeg pengene tilbake med en gang. Jeg har kjøpt mange ting til èn dollar, som deksel til iPhone og smykker, men har også prøvd meg på litt dyrere ting som barnehagesekk og kjoler til Ella. Ho har jo bare verdens kuuuleste uglesekk!
Link her, hvis noen vil se.
Ella skal få pakkekalender i år, så jeg har begynt å handle litt smått til den. Og da er jo eBay helt genialt!

Tenkte at jeg skulle vise dere noen av mine siste kjøp! Gleder meg til masse pakker når jeg kommer hjem! :D

Gaver til Ellas pakkekalender:


Hello Kitty-pung (bare i hvit) til 8 kroner inkl. frakt :D LINK HER."Klosser" til å bygge hus av. 30 kroner inkl. frakt :D LINK HER.Hårsløyfer i lilla, hvit og lyseblå. 6 kroner for 2 stk. inkl. frakt :D LINK HER.Hello Kitty-briller. 9 kroner inkl. frakt :D LINK HER.Leppestift som ser grønn ut, men som blir rosa på leppene. 6 kroner inkl. frakt :D LINK HER.Hårbånd. 6 kroner inkl. frakt :D LINK HER. 


Andre ting:Verdens fineste kjole til Ellamor. 105 kroner inkl. frakt :D LINK HER.


 

Dings til å ha ting og tang i. 33 kroner inkl. frakt :D LINK HER.Dings til å henge øredobber på. 9 kroner inkl. frakt :D LINK HER.

3 kommentarer

Siri Thomassen

06.10.2013 kl.23:42

Så mange kupp :D Elsker ebay jeg også. Man sparer jo SÅ mye penger :P!!

Nora Bjørnson

07.10.2013 kl.10:20

Oi, herregud så mye fint!! Jeg skjønner meg ikke helt på ebay jeg, men det ser det jo virkelig ut som om jeg burde lære meg :D <3 Håper dere koser dere i varmen, hils alle <3

Katrine

07.10.2013 kl.13:30

norabjornson: Man kan jo finne aaaalt mulig! Kjempegøy :D Burde læres ja! Vi koser oss fortsatt masse, hilse du også <3

Skriv en ny kommentar

hits