Vår julaften

Hei folkens! Dagen startet med at jeg bråvåknet klokken 6, kikket på klokka og tenkte det var litt for tidlig å stå opp. Bråvåknet igjen og tittet på klokka! 06.15. Haha, litt gira for den store dagen. Bursdag og julaften på samme dag er ganske så stort skal jeg si deg ;)

Vi stod opp, gjorde oss klare og fikk frokostgjester klokken 11. Vi har tradisjon med "bursdagsfrokost" sammen med familien på pappas side hvert år. Vi koser oss og spiser frokost sammen, og jeg pakker opp bursdagsgavene mine. Er så glad for at vi gjør det sånn. Det er veldig moro å få litt av dagen "for seg selv" når man har bursdag. Det er kjempekoselig! Ella fikk pakke opp en gave for at jeg skulle få tatt bilder foran juletreet. Haha! Ho fikk også møte nissen etter frokosten, og fikk åpne en gave til før alle de andre.

Klokken 14 dro jeg, Hilmi, mamma og Camilla til kirkegården. Vi har også tradisjon på å bytte gaver med familien på mammas side, og selvfølgelig også ønske mor og far god jul og legge blomster på graven deres.

Klokken 17 var vi på vei til tante Unni, onkel Jens, Kristian og Andreas. Vi spiste middag, åpnet pakker, pratet og koste oss skikkelig! Jeg er utrolig takknemlig for alle de fine gavene jeg fikk.
Og kjempeglad for alle bursdagshilsner jeg fikk også! Fantastisk flott dag :D Hadde DU en fin julaften?

Vi tok ikke så veldig mange bilder i går, og noen er på Camilla sitt kamera, men dere kan få se de jeg har!

Er denne min!?!?

Denne MÅ være min! Jeg åpner den hvertfall!!

"Woooow! Gakk æ baba" ;D

Ellas andre møte med julenissen. Litt skumlere enn i fjor, men likevel stor stas!

Sjekk her da, tante!

Ella fikk puslespill av nissen, og her hjelper ofafa (oldefar) til :)

Ekte smil ;)

Powernap!

"Shutt æ, mamma!"Verdens beste storesøster og meg <3

7 kommentarer

Anette

25.12.2012 kl.23:28

Så kjempe koselig ut!! Ella er nydelig som alltid :)

Silje Jørgensen Dogan

25.12.2012 kl.23:38

Koselig <3

Lilja

26.12.2012 kl.06:25

gratulere så masse med dagen som var igår!

så utrolig nydelig datter du har<3

ser ut som det ble en vellykket dag for dere!

ønsker deg en god dag og vil gi deg en klem<3

Arkadas

28.12.2012 kl.20:48

Sååå koselige bilder :) Hva med Hilmi da? hvordan hadde han det på julaften? kom jo såååå mye snø den dagen også, så vi her i østfold hadde en ordentlig hvit jul :)

Sina

30.12.2012 kl.04:17

Hørtes koselig ut :)

Nydelig lita frøken du har også ;)

Mikael

30.12.2012 kl.14:35

Tjena, jag gillar din blogg!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / Tack och kram från Mikael

Katrine

30.12.2012 kl.19:31

Arkadas: Takk for det! Hilmi hadde det supert på julaften :D Han elsker hele dagen! Han begynner jo å bli vant med å feire jul nå ;) Ja, det var koselig med masse snø. Blir julestemning av det :)

Skriv en ny kommentar

hits