Innkjøp og litt sånt

Hei folkens! I dag har jeg, mamma og Ella vært en liten tur på Østfoldhallen og handlet litt. Vi skulle egentlig bare innom for å bare kjøpe gummistøvler til Ella, siden ho begynner i barnehagen på mandag. Vi fikk tak i støvler, men det ble også et par sko til og litt småting. Jeg kjøpte støvlene, men resten fikk ho av mamma. Heldige vi!

Siden søsteren min flyttet, så har rommet hennes blitt "stua" mi. Jeg har fått inn et par sofaer, en tv og litt sånt. Men nå i det siste har jeg tenkt mer og mer på at Ella endelig trenger et rom. Det er på tide for oss begge at ho flytter inn på eget rom nå. Stua blir omtrent bare brukt til meg selv uansett, så jeg kan like så godt ha det på rommet mitt. Så nå blir det litt ommøblering her i heimen. Mamma og pappa skal inn på Camillas gamle rom, og Ella flytter inn på rommet til mamma og pappa. Og "stua" mi skal tilbake på rommet mitt igjen.

Først hadde jeg planer om å lage et skikkelig prinsesserom til Ella, men siden veggene på rommet er lyseblå (og vi rett og slett ikke gidder å male), så blir det et fargerikt rom istedet! Har handlet inn litt småting, og nå gleder jeg meg til å få det ferdig. Dere skal så klart få se resultatet når alt er klart!4 kommentarer

Så fine innkjøp:) Ha en fin kveld.

life of camilla

28.07.2012 kl.22:56

så søte crocs :)

ztinelife

29.07.2012 kl.02:11

crocsa og støvlene var kjempesøte :)

Silje Jørgensen Dogan

29.07.2012 kl.21:34

Så fine ting :-) Spennende at Ella skal i barnehagen, blir sikkert godt med litt forandring for dere begge :)

Skriv en ny kommentar

hits