Ella - 18 måneder

Hei folkens! Nå er jeg jo litt seint ute med dette innlegget, siden Ella egentlig var 18 måneder for tre uker siden, men jeg tar det nå likevel. Tenk at prinsessa vår er blitt 1,5 år allerede! Det er faktisk ganske sykt å tenke på. Ho utvikler seg hele tiden og sier nye ord nesten hver dag. Nå er ho blitt så stor at ho forstår omtrent alt vi sier til ho. Ho snakker ikke akkurat enda, men ho kan mange ord. Det blir litt vanskelig å lære ho tyrkisk siden vi bor i Norge, og baba ikke er her. Men vi prøver uansett så godt vi kan!

Ella er en skikkelig sta liten frøken! Ho vet absolutt hva ho vil, og ho er (dessverre) alt for bortskjemt. Ho er veldig vandt med at ALL oppmerksomhet er rundt ho. Så hvis vi ikke har tid til å se på ho, eller hvis ho ikke får viljen sin - ja, da hyler ho til. Det skal nok bli andre boller når ho begynner i barnehagen. Da har ho ikke noe annet valg enn å lære seg at ho ikke alltid kan være først. I tillegg må ho jo lære seg å dele tante med andre barn, og det blir vel vanskelig for både Ella og søsteren min.

Nå hørtes jeg kanskje veldig negativ ut, ho er ikke en drittunge altså! Hehe.. Ho er en skikkelig raring. Ho er helt unik og spesiell, det finnes ingen andre ett-åringer som ho. Ho er utrolig glad i sang og dans, så ho både synger og danser hver eneste dag! Ho smelter hjertet mitt hver dag, og jeg elsker ho virkelig over alt på denne jord. Noen ganger kan jeg være ubeskrivelig lei, sliten eller bare utrolig sint. Men om jeg bare ser to sekunder rett i øynene hennes, går det vekk på et blunk. Lille hjertet mitt ♥

Ord ho kan si på norsk: Mamma, mimi (mormor), tante, moffa (morfar), fafa (oldefar), ja, nei, hallo, hei, hade, hadebra, gakk (takk), lutt (slutt), kua (som i dyret altså), deg, æsj, bil, mat, saft, baby, boka og pusen.

Ord ho kan si på tyrkisk: Baba (pappa), hala (tante), dede (farfar), anne (farmor), abi (egentlig storebror, men brukes til gutt i familien som er eldre enn deg), bitti/gitti (ferdig/borte), su (vann), bay bay (hade), alo (hallo), mama (mat).

Ho kan også si sitt eget navn, noen navn til familie og venner også kan ho mange forskjellige dyrelyder. Ho begynner å få langt hår, og ho har fått 12 tenner. Lille jenta til mamma som plutselig ble stor!5 kommentarer

Sokkesko

24.07.2012 kl.00:54

Hun er så nydelig! Veldig lik Hilmi :)

Gratulerer med 1 og 1/2 årsdagen hennes!

Ninni

24.07.2012 kl.07:38

Hun er nydelig og absolutt en liten stolthet!:-)

Arkadas

24.07.2012 kl.16:12

cok güzel..måtte bare smile når jeg leste hva hun kan, hun er så skjønn...nesten litt farlig og lese om Ella, får lyst på en selv jeg nå ;)

Kine Merethe

24.07.2012 kl.19:12

Hun er så nydelig! :D

Anette

01.08.2012 kl.22:38

Fiiine Ella. Blir bare mer og mer vakker :)

Skriv en ny kommentar

hits