Dagens innkjøp

Hei folkens! I dag hadde søsteren min bare to unger i barnehagen, så ho spurte om Ella ville komme. Det passet helt perfekt, for jeg og mamma hadde planlagt å dra ut og shoppe litt. Det er ikke så veldig lett å ha med seg en hissig liten jente som bare vil gå rundt og ta på ting når man er i små interiørbutikker for eksempel. Haha! Det er opphørssalg på Prikken over i'en her i Fredrikstad, så det måtte vi jo sjekke ut. Det var 40-70% avslag på hele butikken, og hvis jeg hadde hatt litt mer på kontoen, så hadde det blitt MYE mer på meg!

Når vi var ferdig der, dro vi videre til Sparkjøp i Halden. De hadde mye fint der også, blandt annet et par pumps til 79(!!) kroner. Akkurat sånne jeg trengte, så der var jeg heldig! Veldig fornøyd med dagens fangst.Kalender fra Prikken over i'en. 120,-Ramme fra Prikken over i'en - 70,-Sko fra Sparkjøp. 79,-Jeg kjøpte en tights også, en helt vanlig svart kort en. Kanskje ikke så interresant å fotografere.. Hva syns dere?

3 kommentarer

martine strand

11.04.2012 kl.22:26

ååå, så fine innkjøp! :-)

Silje Jørgensen Dogan

11.04.2012 kl.22:52

Me like :-)

arkadas

12.04.2012 kl.19:54

kjempe fin "Love" ramme...Kan du ikke ta bilder av stuen deres, den ser bare så fin ut.Trenger inspirasjon til min stue.

Skriv en ny kommentar

hits