Without you...

Hei folkens! Da var vi faktisk hjemme igjen. Allerede! Tiden har gått alt for fort, og jeg syns nesten ikke vi har rukket å gjøre noe som helst. Men vi har bare kost oss og gjort akkurat det vi vil.

Så nå er jeg uten Hilmi igjen.. Uff, det er utrolig kjipt. Jeg kjenner nesten tårene kommer med en gang, savner han virkelig kjempemasse allerede.. Livet er virkelig urettferdig noen ganger. Jeg prøver så klart å tenke på hvor heldige vi egentlig er, men akkurat nå er jeg så egoistisk og skulle bare ønske jeg kunne ha han her hos meg hele tiden. Uten å måtte jobbe og slite så sinnsykt for å få det til. Dette er jo bare begynnelsen, vi har en lang vei å gå.

Vi har hvertfall hatt en hyggelig dag i dag! Vi har vært i bursdagsselskap til kona til farfar, Gunn som ble 66 år i går. Gratulerer så mye! Håper du hadde en fin feiring med godfamilien :D

Jeg skal prøve å bli flinkere til å blogge nå som jeg er hjemme igjen. Vi har hatt så dårlig nett, og jeg har ikke sittet så mye foran dataen. Jeg tenker å svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden ganske snart, så hvis dere har noe på hjertet så lønner det seg å spørre nå! Sjekk ut DETTE innlegget.

3 kommentarer

Camilla

18.03.2012 kl.22:55

Uff så ufattelig trist..

kristine fjeld

20.03.2012 kl.20:50

Du har nok verdens søteste datter ! hun er så skjønn :))

Siina - Man vet aldri

21.03.2012 kl.11:07

Så leit :(

Skriv en ny kommentar

hits