Picnik i finværet

Nå har jeg brukt tjue minutter på å laste opp to bilder, så det får holde.. Haha!

Innlegget skulle vært publisert søndag 11. mars, kl. 20.36.

Hei folkens! Det har ikke kommet inn så mange spørsmål på spørsmålsrunden, så kanskje det ikke var så smart å ha det likevel? Det er jo fortsatt sjans da, så spør i vei i innlegget under dette hvis det er noe DU lurer på!

I dag startet vi dagen med å slappe av på sofaen foran tv'en. Jeg var så utrolig trøtt, så jeg var veldig takknemlig for at Ella også var i kose/slappe av-humør. Det er ikke så alt for ofte, for å si det sånn! Litt utover dagen bestemte vi oss for å ta en tur til Alanya sentrum. Der tittet vi litt rundt, og fikk levert noe greier jeg hadde med meg nedover som vi måtte fikse.

Når vi var ferdige dro vi hjem til tanta og onkelen til Hilmi som bor i Alanya. Der pakket vi med oss picnikting, og dro litt oppover i fjellene. Vi fant et veldig koselig picniksted, og campa der. Onkelen til Hilmi (The BBQ-king, hihi) hadde med egen grill, og tanta hans lagde salat. Det var skikkelig koselig! Herlig vær var det også. Ella koste seg, og spiste MASSE hjemmelaget-grandtante-brød.

 

4 kommentarer

marika

14.03.2012 kl.12:52

koselig:)

Hege Christina

14.03.2012 kl.12:53

Så stor Ella er blitt:)

Turkiiish <3

14.03.2012 kl.15:23

Så koseliiiig <3 ahh nå vil jg oxo til tyrkiaa <3

Men skl Ella få hull i ørene sine? Og sier Hilmi Ela eller Ella??

arkadas

14.03.2012 kl.16:44

merhaba! har nettopp begynt å lese bloggen din, så jeg har liksom ikke skjønt alt ennå. Men du bor i norge, men foreldrene dine har leilighet i tyrkia? hvorfor velger du å bo her da? jobber du eller gjør mannen din det? beklager hvis jeg spør og du har allerede skrevet det et sted :)

Skriv en ny kommentar

hits