Mitt utdrikningslag

Dagen startet med at jeg fikk frokost på sengen av forloveren min/verdens beste søster, Camilla. Hilmi stod opp med Ella når ho våknet, så jeg fikk sove godt og lenge! Etter jeg hadde vært våken en stund fikk jeg beskjed om å begynne og ordne meg og være klar til klokken ett.

Jeg ble hentet av Camilla og Maylen, og vi kjørte mot byen. Jeg skjønte ikke hva vi skulle før vi var rett utenfor favorittrestauranten min.. Da forstod jeg at det var en koselig lunsj som stod på planen! Vi koste oss, og spiste deilig mat.

Etter det gikk vi litt rundt i byen, og etter mitt ønske gikk vi innom Østfoldhallen for å finne et antrekk til kvelden. Jeg hadde fått beskjed om at det var "fest-antrekket" som skulle på, og jeg hadde så klart ingenting å ha på meg. Jeg kom ut av Kappahl med to nye topper, men jeg brukte ingen av de den dagen. Typisk meg!

Når vi kom hjem, dro Camilla avgårde mens jeg og Maylen tok oss litt å drikke på. Etterhvert begynte vi å fikse oss for kvelden! Maylen fikk ikke (den nye!!) stømpebuksa si lenger enn til knærne før den revna. Haha, huff! Så da måtte stakkars jenta gå uten, BRRR! Er du syk, snuppa?

Klokken halv syv kom Camilla og hentet oss, og vi kjørte videre til et lokale på Rolvsøy. Når jeg kom inn så jeg at alle de fine damene i mitt liv satt der og ventet på meg! Kjempestas. Vi spiste lasagne som er en av mine favorittretter.

Etterhvert hadde de ordnet i stand en kjempemorsom lek. Alle hadde med seg en gave hver, og når jeg pakket opp gavene en etter en, skulle jeg gjette underveis hvem gaven var fra. Når jeg gjettet feil, måtte jeg ta en slurk av drinken min. Alle skulle ta med noe som minnet om dem eller noe vi hadde gjort sammen, og jeg syns alle hadde vært utrolig kreative!

Utover kvelden ble det mer alkohol, musikk, dansing, prating og masse masse latter. Jeg koste meg i hjel, og kommer til å huske denne spesielle dagen for resten av livet! Tusen takk til alle som kom, og spesielt takk til verdens beste forlover, søstern ♥

12 kommentarer

Albanianlove

06.02.2012 kl.22:59

Så koselig! Virker jo som det var supervellykka :D

Maylen

06.02.2012 kl.23:08

Så bra at du hadde det fint, jentami!! Det var super vellykka og jeg kosa meg ihjel :-D Bare 5 dager til selveste dagen, ææ! <3

Og ja, jeg har faktisk vondt i halsen, hehe!

Silje Jørgensen

06.02.2012 kl.23:59

Hørtes kjempe koselig ut! :-)

Eline

07.02.2012 kl.13:23

Håper du får en fantastisk dag =)

Jane ;)

07.02.2012 kl.14:03

Så bra du hadde en fin kveld :D D hørtes kjeeempe koselig ut ;D

Cathrine Voreland

07.02.2012 kl.16:59

Så koselig! Gleder meg til den dagen det blir min tur! :D

martepedersen

07.02.2012 kl.17:33

du og søsteren din har så utrolig fint hår :) ! håper du koste deg masse!

Anne

07.02.2012 kl.19:42

Så utrolig koselig! :) Har hørt flere som har hatt den leken, og at den har vært kjempe populær :) Måtte le litt når jeg leste at du hadde kjøpt to nye topper, men brukte ingen.. Typisk oss jenter! :)

Marte

07.02.2012 kl.21:00

Så kjempekoselig ut :) Gud, for en spennende tid du har og se frem til. Masse lykke til på den store dagen, nyt det og kos deg :D

Hege

08.02.2012 kl.13:46

åå koslig :D nesten som jeg vil gifte meg selv nå :p haha

Du ser kjempe bra ut foresten Katrine :) Kos dere masse fremover !

Siv

08.02.2012 kl.18:29

Heei!

Eg kjenne deg ikkje, og kom tilfeldigvis inn hit og begynte å lese (og då greide eg faktisk ikkje å stoppe). Vil berre sei at eg har blitt heilt forelska i heile bloggen, historien din og alt. Så kjempekoselig å lese alt du skrive, om korleis du møtte mannen din, om tyrkiaturane osv. Og Ella må vere den søtaste og nydeligaste ungen eg har sett i mitt liv. Skikkelig finfin familie! Du er virkelig tøff som turte å satse på Hilmi og kjærligheten når du visste at han var så langt unna.

Kjem definitivt til å følge bloggen din vidare. Masse masse lykke til med bryllupet og framtida!:)

Klem Siv

Katrine

08.02.2012 kl.22:31

Siv: Så utrolig koselig sagt!! Tusen hjertlig takk :D Klem!

Skriv en ny kommentar

hits