Oppsummering 2011 # Juli - Desember

JULI

Den 3. har verdens beste søster bursdag, og det feiret vi med en familiefest hjemme hos oss! Det er fast hvert år, og det er søren meg fint vær hvert år også! Vi hadde en kjempekoselig dag med store og små. Camilla fikk gavekort hos frisøren i gave av meg og Hilmi, og ble veldig fornøyd med det!

Vi hadde stort sett ganske fint vær mens vi var hjemme, så vi var mest mulig utendørs. Grillet og hadde mange hyggelige kosekvelder. Jeg, Camilla, Maylen, Petter og Erik fikk også til en tur på Tusenfryd, mitt absolutte favorittsted! Der blir jeg som en unge på julaften!!

Noen dager før vi skulle reise tilbake til Tyrkia, så ringte Hilmi og sa at han hadde en overraskelse til meg. Mamma kom med en boks, og når jeg åpnet den så var den en iPhone 4 inni!! :D Jeg ble så utrolig glad, og veldig sjokkert over at han hadde klart å få det til uten å si noe til meg. Han hadde avtalt med pappa, så det var han som bestilte og ordnet. Kjempestas!
AUGUST

Så var vi plutselig i Tyrkia igjen! Vi nøt egentlig å bare være oss tre som en liten familie. Selvom jeg er veldig glad i å være med familien min, så var det deilig å bare være oss også. Det var forferdelig varmt ute, så vi prøvde å være mest mulig innendørs. Stakkars Ella, ho rant jo bort når vi var ute. Selvom ho bare var i bleien. Jeg var litt sammen med Tyrkiajentene mine, og vi storkoste oss.I slutten av August var det bayram. Det er slutten på ramadan (fasten), for de som ikke vet det. Da feirer de at fasten er over, og familiene samles. Hilmi fikk fri fra jobben, og vi dro til Konya for å være sammen med familien hans.Når vi kom hjem fra Konya, hadde mamma, tante Unni og søstern kommet! 


SEPTEMBER

Denne måneden ble det BARE kos. Vi var stort sett ute ved bassengkanten, og på restaurant om kveldene. Når tante Unni reiste hjem, kom pappa nedover. Er egentlig ikke så mye mer å si, for vi bare koste oss som sagt i bassenget og på restaurant. Men dere kan jo få se litt bilder!


OKTOBER

Denne måneden kom også tante Nina, onkel Jørn, og fetterene mine - Petter og Erik. De bodde på et hotell litt unna oss, men vi var masse sammen med dem fordet. Kjempemoro! Vi gjorde egentlig bare det samme som vi gjorde i September. Masse masse kos!

 

I midten av måneden, reiste hele gjengen hjem. Da var det bare meg, Camilla og Ella igjen. Vi fortsatte å kose oss vi! Vi fikk besøkt en moskè for første gang, og det var veldig fint. Vi fikk oss også en liten tur hjem til familien til Hilmi! Egentlig hadde Hilmi tenkt til å dra alene for å søke visum i Ankara, men vi ble med sånn at vi kunne ta en tur innom svigerfamilien også. De ble veldig glade, og vi hadde det veldig koselig selvom det bare ble et par dager.


NOVEMBER

November kom egentlig litt for raskt, og plutselig skulle vi snart hjem igjen. Åttende var datoen, så vi hadde jo fortsatt en uke igjen. Vi var ute og spiste, dro noen turer til Alanya og besøkte tanta og onkelen til Hilmi en siste gang før vi måtte reise. Vi fant også ut at vi skulle ta bilder på stranda. Mamma hadde nemlig ønsket at vi skulle gjøre det, så ho kunne få bilde på lerret. Vi sa egentlig nei, men fant ut at vi likevel ville overraske, så da gjorde vi det som en julegave til mamma og pappa.Når vi kom hjem savnet jeg Hilmi med en gang, og jeg skjønte ikke hvordan vi hadde tenkt. Hvorfor skulle han liksom være igjen en måned til uten oss? Men men - det var jo ikke SÅ lenge å vente.. Været var overraskende bra her i Norge, og det var faktisk en del varmere enn i hjembyen til Hilmi. Rart å tenke på! 

Jeg tok bilder av Ella til julekort, og det gikk faktisk overraskende bra selvom ho egentlig ikke ville. Fikk noen fine bilder av jenta mi!
DESEMBER

Den tredje kom Hilmi til oss, og det var skikkelig stas! Første gang han fikk se Norge helt uten snø, hehe.. Han kom på den akkurat samme datoen året før, og da var det 20 minus og MASSE snø. Og når han kom denne gangen var det hvertfall plussgrader, og ingen snø!

Hele måneden gikk stort sett med til masse besøk og juleforberedelser. Vi hadde en utrolig koselig jul, og vi fikk kjempefine presanger alle sammen!

Også kom den 31. Desember.. Ellas ettårsdag! Ganske rart, men likevel veldig fint. Jenta vår er helt fantastisk, og vi er utrolig heldige som får ha ho i livet vårt.2011 var et veldig fint år. Det fineste! Jeg håper at dette året blir like fint. 2012 - Bring it on!

2 kommentarer

Siina - Man vet aldri..

11.01.2012 kl.10:37

Så koselig å lese :)

Sissel

13.01.2012 kl.20:51

Fin fyldig oppsummering! Elske alle bildene og får enorm hjemlengsel! Savne Alanya, sommer og sol...

Skriv en ny kommentar

hits