Oppsummering 2011 # Januar - Juni

JANUAR

Vi startet året med vår en dag gamle prinsesse. Vi måtte bli kjent med foreldrerollen, og jeg syns vi taklet det veldig fint. Alt falt liksom på plass av seg selv, og vi stortrivdes i den nye tilværelsen.

Vi hadde masse besøk, og vi koste oss egentlig bare hjemme mesteparten av måneden.
Vi fikk også tatt en tur til Gamlebyen som var første gang for Hilmi!
FEBRUAR

Denne måneden begynte vi å bevege oss litt mer ut av huset. Vi var på både bowling og kino uten Ella. Det var rart, men vi visste jo at ho hadde det bra hjemme hos mormor og morfar.Den trettende var det tid for dåp! Jenta vår skulle døpes, og det ble en veldig vellykket dag. Bortsett fra at min vakre mormor var på sykehuset, og ikke kunne være med på dagen. Vi fikk hvertfall tid til å dra til ho etter vi hadde vært i kirken, slik at ho fikk se Ella i dåpskjolen, og det satt mor veldig stor pris på. Vi har en dåpskjole i familien, som er brukt helt siden morfaren min ble døpt. Så jeg og mange andre i familien er døpt i den samme kjolen, og det er en veldig fin tradisjon.
Betyr mye for meg!
 

Den sekstende feiret vi mammas bursdag ved å gå ut og spise sammen. Også rakk vi en Oslotur før Hilmi dessverre måtte reise tilbake til Tyrkia den 28.
MARS

Måneden startet ufattelig trist! Verdens fineste, sterkeste, snilleste og aller beste mormor var dødssyk. Lille Mor lå bare i sengen og kunne plutselig ikke gjøre noe som helst lenger. Det var helt forferdelig, ingen kunne gjøre noe med det. Men ho sa selv at ho var klar. Klar for å se Far igjen! Natt til den andre forlot ho oss og denne verden. Jeg gråt til jeg ikke hadde flere tårer igjen. Det var utenkelig. Fortsatt tror jeg at det er ho når telefonen ringer, og fortsatt tenker jeg at jeg bare MÅ besøke ho snart. Jeg savner deg Mor, så ufattelig mye!Den 14. Mars var det tid for avreise for meg og Ella! Vi skulle til baba i Tyrkia, og svigerfamilien min skulle endelig få møte prinsessa for første gang. Ho var en ENGEL på flyet, heldigvis. Vi hadde en hel uke i hjembyen til Hilmi, og vi koste oss kjempemasse!


APRIL

Jeg kjedet meg en del i førsten av denne måneden. Hilmi var mye på jobb, og jeg var stort sett alene med Ella. Men vi dro ofte til restauranten, og bare slappet av. Man kan ikke annet enn å nyte når man har så herlig vær. I påskeferien kom Camilla ned en tur, og da var vi veldig glade for! Jeg var også litt sammen med Tyrkiajentene mine, og bare koste meg.
MAI

I førsten av Mai, kom mamma, pappa, tante Ellen og onkel Petter ned til oss i Tyrkia. Den 9. feiret vi bursdagen til pappa på restauranten hvor Hilmi jobber. Vi kjøpte en kjempefin kake til han som overraskelse. Vi hadde en kjempekoselig uke sammen med tante og onkel, før de måtte reise hjem. Mamma og pappa ble der, og skulle ikke reise hjem på en stund enda.Litt før 17. Mai, kom verdens beste søster ned til oss også! Det var litt merkelig å skulle feire nasjonaldagen i et annet land enn Norge, men det var hvertfall koselig at vi var samlet. Og det ble en veldig fin dag! Vi gikk i tog, sang allsang og spiste norsk koldttallerken og norske kaker.


Den 19. kom familien til Hilmi på besøk! Det er alltid så koselig når de kan komme til oss. Vi var på picnik, og koste oss hele helgen sammen med de.Og sist, men ikke minst - vi kjøpte oss bil! :D
JUNI

Denne måneden kom Lillian, Pål, Alev, Gønul, Anders, Emma og Mali ned til Tyrkia også! Vi var mye ute og spiste sammen med de. Vi feiret bursdagen til Gønul, og hadde kake med bilde som overraskelse til ho også. Jeg, Camilla, Hilmi og Umut (kamerat av Hilmi) var også ute på byen et par kvelder. Kjempemoro!

Jeg bestemte meg etterhvert for å ta en tur hjem for å hilse på de hjemme. 21. ble datoen, og jeg og Ella reiste sammen med alle utenom Hilmi. Det var litt trist å skulle dra fra han, men vi skulle tilbake igjen den 26. Juli, så vi skulle nok overleve!

Det ble masse besøk når vi kom hjem! Alle ville se Ellababy, som plutselig ikke var så veldig baby lenger. Jeg koste meg med norsk mat jeg hadde savnet, og syns det var herlig å gå på Østfoldhallen og shoppe litt igjen. Den 26. var det hagefest hos Lillian og Anders. Hele familien samles der hvert år, og da griller vi og koser oss med hverandre. Kjempehyggelig!

Del 2 kommer senere..

4 kommentarer

May-lise

08.01.2012 kl.21:05

Koselig opdatering, å rart å se Ella en dag gammel :) Tiden flyr!

Lise

09.01.2012 kl.12:02

Dette her blir sikkert kjempe morsomt for Ella og lese når hu blir stor. :D

09.01.2012 kl.18:18

Koselig :)

Sissel

09.01.2012 kl.23:47

Finfin oppsummering med masse herlige bilder. Helt utrolig å se Ella fra dag 1 og utover. Tenk nå er lille jenta blitt 1 år, tiden har flydd! :)

Skriv en ny kommentar

hits