Julaften og bursdag i ett!

Hei alle sammen! Hadde dere en fin dag i går? Vi hadde det kjempefint! Ella ble utrolig trøtt og sliten på slutten, men jeg syns ho klarte seg veldig bra til tross for en del stress og mas.

Vi startet dagen med bursdagsfrokost her hjemme hos oss. Da kom farfar, Gunn, tante Nina, onkel Jørn, og fetterene mine - Petter og Erik. Vi spiste en god frokost sammen, og etterpå fikk jeg bursdagskake og bursdagsgaver. Nissen kom også innom en tur på morgnen, for han har nemlig masse å gjøre hele dagen! Så da fikk barna en pakke hver av han.

Senere dro vi på graven til mor og far. Vi satt blomster der, og tente lys for dem. Merkelig å feire jul uten mor, men ho har det nok bedre der hvor ho er nå! Vi traff tantene mine på mammas side på kirkegården, og byttet gaver med dem.

Klokken fem dro vi til tante Nina og onkel Jørn, og spiste middag sammen med den samme gjengen vi hadde vært med tidligere på dagen. Det var veldig godt, og kjempekoselig! Etter middagen pakket vi opp pakker, og tok en kaffe/dessert-pause midt i den store gavehaugen.

Når vi kom hjem igjen, la vi en utslitt Ella rett i seng og ho sovnet på sekundet! Da startet vi på nok en gavehaug her hjemme. Vi pleier alltid å spare gavene fra hverandre her hjemme, og det er en veldig koselig tradisjon. Jeg hadde laget et album til Hilmi, og det slo veldig godt ann! Hvis noen av dere husker at jeg drev med noe hemmelig for en måned siden, så var det dèt!

Vi fikk massevis av pakker, det var så mye fint! Blandt mye annet, så fikk Camilla iPhone 4s, Hilmi fikk iPad og jeg fikk penger til kamera (så jeg kunne utforske litt mer, og bestemme selv hvilket jeg vil ha). Mamma og pappa er gale! Og snille da så klart. Vi ble veldig glade!

4 kommentarer

Stine Tokle ♥

25.12.2011 kl.20:58

For et nydelig sjarmtroll! <3

mmf89

25.12.2011 kl.22:02

Koselig da! Kjempefine bilder:)

Sissel

25.12.2011 kl.23:08

Gratulere så masse med gårsdagen søta! Og litt av noen gaver fra mamma og pappa :D Anbefale Canon sine speilrefleks! Fortsatt god jul <3

Noraidiot

26.12.2011 kl.16:08

Så bra dere koste dere! Så pent kjolen satt på deg :-D Den var supersøt <3

Skriv en ny kommentar

hits