Sikler etter de enda

Hei alle sammen! I dag stod vi opp tidlig alle mann, ryddet litt og dro videre til tante Unni. Der fikk vi servert frokost med rundstykker og masse godt pålegg. Tante hadde også laget noen skikkelig gode sjokoladesnacks-greier, NAM! Sikler etter de enda..

Etter vi kom hjem har jeg prøvd å ta livet helt med ro, men det har vært litt stressende uansett. Det er vel alltid sånn før jul, men jeg mener ikke å klage. Det er absolutt verdt det når kosen kommer! Min stakkars søster har blitt syk, og det er jo veldig dumt da. Typisk at det alltid skal være noen som er syke midt oppe i jula! Hrmf...

Nå er jeg hvertfall ferdig med alle julegavene. De er pakket inn og blitt satt merkelapper på. Enda mer julestemning nå som det er julegaver under det pynta juletreet vårt!

4 kommentarer

Albanianlove

23.12.2011 kl.00:46

Førjulstid er ikke det samme uten litt julestress men guud så deilig det er når alt er klart:)

God bedring til søstera di! kan ikke være noe gøy å være syk i jula..

Plommeline

23.12.2011 kl.09:39

God Jul til deg og din familie og verdens vakreste lille Ella :-)

unni fjelle

23.12.2011 kl.09:54

kosa meg veldig når dere var her <3gla i dere<3

May-Lise Edvardsen

23.12.2011 kl.12:35

Så koselig :) Her pynter vi ikke treet før i ettermiddag/kveld, så fikk skikkelig julestemning av juletre` bildet ditt :) Håper at julefreden kan senke seg snart, men først må jeg bli ferdig med julegavene :O God jul til deg og dine :)

Skriv en ny kommentar

hits