Julekjolen

Hei folkens! Jul er stressende, eller hva? Jeg kan ikke huske at det har vært så ille før.. Uansett hvor man er, så er det bare en uendelig lang kø. Man bruker jo tretti minutter på å parkere, og deretter tjue minutter på å få betalt på parkeringsautomaten. Hjelpes!

Jeg, Hilmi, Ella og mamma skulle ut en liten tur istad, men den ble plutselig ikke så veldig liten likevel. Vi var kun innom tre forskjellige steder, men det tok oss nesten tre timer. Det er jo litt koselig også da, nå må jeg ikke bare klage her. Men jeg kan bare ikke huske at folk har vært så gale før, haha!

Utover kvelden begynte jeg og søstern å snakke om hva vi skulle ha på oss på selveste julaften. Jeg fikk nevnt at jeg som vanlig ikke har NOENTING (..i det fulle skapet mitt) å ha på meg. Camilla sa at ho hadde sett en rød kjole på Lindex, som ho trodde jeg kanskje kom til å like. Så da var det bare å hive seg rundt, jeg skulle selvfølgelig ha den NÅ! Så litt over sju var vi på Torvbyen, under en time til stengetid. Typisk oss!

Jeg likte ikke den kjolen i det hele tatt, selv om Camilla syns det var kjempefin. Jeg er jo tross alt ikke bestemor, selv om jeg er mamma da. Den var fin, men den så bare helt forferdelig ut på meg! Så da gikk jakten videre, og jeg fant tilfeldigvis en kjole på Kappahl som jeg syns var fin. Heldigvis hadde de min størrelse, og jeg syns den satt kjempefint! I tillegg fant Camilla en rabattkode som ho hadde fått på sms, og det ble 40% avslag av 400! Ikke verst for den perfekte julekjolen! Så nå er jeg kjempefornøyd. Og vår konklusjon er: Det gjør ingenting å være litt sent ute! ;)Her er bilde av den nye kjolen min. Den er enda finere i virkeligheten da! Vad tycks?

6 kommentarer

Malin Beathe

18.12.2011 kl.00:49

Den var jo veldig fin da! Koste hva det koste vil, men alltid deilig med litt prosenter:)

Trine

18.12.2011 kl.00:59

Kjolen var kjempefin! :)

Bruker som regel alltid å hate stresset før jul, ingen parkeringsplasser, lange køer, snø osv.. Men nå, når jeg sitter i Side så savner jeg det.. :)

unni fjelle

18.12.2011 kl.10:43

kommer du til å bli så fin i vennen, gleder meg å se:) <3

henriette

18.12.2011 kl.14:49

kjempe fin kjole, til en fin jente! :)

Maria

18.12.2011 kl.15:58

Den så fin ut :) omslagskjoler passer jo til alt!

Albanianlove

20.12.2011 kl.01:02

sv: Helt enig med deg! En fantastisk film som man, eller ikke jeg hvertfall blir lei av:)

Skriv en ny kommentar

hits