Dere vet alt det der..

Hei folkens! Dårlig blogger, mye å gjøre, lite tid, dere vet alt det der.. Jeg gidder ikke å komme med en ny unnskylding, jeg vil bare si at jeg setter utrolig stor pris på at dere fortsatt leser. Selv om jeg bare har utfordringen og ikke mye annet gående, så er dere her inne. Takk! Jeg vil liksom ikke ta en pause fra bloggen, men jeg vil bare si i fra at jeg kanskje ikke kommer til å blogge så mye.

Ella har rekt å bli elleve måneder allerede. Tenk hvor fort dette året har flydd avgårde. Er det mange som føler det samme? Før var det mange som sa til meg at tiden går virkelig fort etter man får barn, og det er faktisk veldig sant. Jeg vet egentlig ikke hvor dette året har blitt av, men det har vært fantastisk. Snuppa vår har så vidt begynt å gå, og vi er så stolte om dagen at smilet kunne gått rundt om ikke ørene var der. Ho er jo bare SÅ søt når ho stabber seg bortover!

Ellers har ho lært betydningen av mange flere ord, og ho kan nå også si hei og tate (tante). Ho babler om masse annet også, men ikke så veldig mange klare ord enda. Ho er veldig aktiv, vil aldri sitte i ro!

Jeg skulle ta noen bilder istad, men akkurat i det jeg skulle trykke på knappen gikk kameraet tomt for strøm. Så jeg har dessverre bare iPhone bilder i dag.

9 kommentarer

Merethe

05.12.2011 kl.21:58

Så fin liten jente hun er :) Også så koselig at du endelig har fått din mann hjem til deg. Jeg har også kjæreste i tyrkia og venter på at han skal komme 20.desember :) Bor dere hjemme hos dine foreldre mens han er her?

May-Lise Tranøy Tvedt

05.12.2011 kl.22:01

Saa kjekkt aa lese :) Ja tiden har virkelig flydd, synes ikke det er lşenge siden du postet innleggene fra julefeiringen og hilmil's förste Norges besok, naa er det plutselig snart juligjen aa ella er snart 1 aar :)

Cathrine Voreland

05.12.2011 kl.22:06

Jeg forstår deg godt. Det er rett og slett ganske tidskrevende å ha blogg. Og i tillegg så har du mann og barn som du må bruke tiden din på. Jeg følger selvfølgelig med like vel. Søte Ella vokser så fort! Hun er bare så nydelig! :)

Katrine

05.12.2011 kl.22:07

Merethe: Takk for det :D Så koselig da! Er det første gangen han kommer? Ja, vi bor hos mine foreldre :)

Albanianlove

05.12.2011 kl.22:21

Få gode innlegg er bedre enn mange crappy, så me gusta din blogg som den er:) Håper du koser deg masse i julen og Ella's 1årsdag som kommer! Jeg har jo ingen kids selv men nevøen min blir 2 i mai og etter han ble født vet jeg ikke hvor de 1,5 årene har blitt av..:)

Victoriae

05.12.2011 kl.23:52

Hadde vært morra om du filma det hihih søte vakkre Ella!

Katrine

06.12.2011 kl.01:25

Victoriae: Det skal jeg prøve å få til en dag :D

Sissel

06.12.2011 kl.05:54

Ella e bare til å spise opp. Nyyydelig! Hils mannen å gi Ella god klem :)

Christian Spiel Valbrek

06.12.2011 kl.23:16

Fin bloggside. Hils til Hilmi og andre kjente. God jul til dere alle

Skriv en ny kommentar

hits