Grunnen til at jeg ikke blogget i går

Hei folkens! Grunnen til at jeg ikke blogget i hele går var at jeg og Camilla var på Ullared. Det store shoppingsenteret i Sverige, som dere sikkert har hørt om eller sett på tv. Vi har vært der en gang før, men det var lenge før det ble så populært og stort som det er nå.

Vi brukte ca. 3 og en halv time på å kjøre dit. Kanskje litt drøyt for en shoppingrunde, men vi tok det som en tur. Det var kjempekoselig å bare bruke hele dagen sammen med verdens beste storesøster. Ella var hos "tante" Marit, kusina mi. De koste seg masse begge to, og det var godt.

Det var ganske slitsomt da, for det er kjempestort og MYE å se på. Så hadde vi vært smarte nok, hadde vi satt oss ned på restauranten der inne og spist når vi var halvveis. Men det gjorde vi altså ikke, så på slutten var vi så lei at vi bare gikk forbi et par avdelinger. Men men, vi hadde nok ikke funnet så mye der likevel. Det var utrolig godt å sette seg ned og slappe av litt etterpå hvertfall.

Fornøyd med gårsdagens fangst! Her kan dere få se litt:"Lille My" bodyEn olabukse og en lilla joggebukse (kjøpte en olabukse til, men den brukte ho i dag)Mønstrete bodySvart og rosa cardiganStekebrett til muffinsMuffinsformer med God jul-motiv.To stk. scrapbook-kitKrøllstav fra Babyliss. Gleder meg skikkelig til å prøve denne!Og hårfarge fra Garnier

Jeg kjøpte også en jakke til Hilmi, tights til meg selv, to hvite bodyer til Ella og litt småting som mascara, neglelakk og negleklipper. Og alt ble til sammen 1.300. Sinnsykt billig!

3 kommentarer

Karoline

25.11.2011 kl.23:29

Åh, så gøy :-D

Dit kunne jeg virkelig tenkt meg en gang:) hehe

Cecilie

26.11.2011 kl.12:56

Tuller du?? 1300 kr??? :O Tror jeg som gjerrig sunnmøring må ta meg en tur dit en gang ;)

May-lise

26.11.2011 kl.15:24

shooopping, gleder meg til aa handle inn litt julegaver for jeg reiser hjem :) Masse flott du har funnet :)

Skriv en ny kommentar

hits