Et lite bytte

Hei folkens! Nå sitter jeg på Aphrodites sammen med Ella og Hilmi. Mamma og Camilla er på politistasjonen i Alanya for å fikse seg oppholdstillatelse. Vi har spist frokost her, og nå bare sitter jeg å trykker på iPaden til søstern mens Ella sover.

Tante Unni reiste hjem i dag tidlig. Ho sitter på flyet nå. Trist at ho dro, men det er heldigvis ikke så veldig lenge til vi ses igjen. Pappa kommer hit i dag med det flyet tante reiser hjem med. Så det blir ingen folk i minus i leiligheten, bare et lite bytte, hehe!

3 kommentarer

Hege

20.09.2011 kl.16:26

Hei. Så heldig du er som har familien din der nede sammen med dere! Hvor lenge skal de være i Tyrkia, og hvordan ordner de det med jobb osv når de er der nede?

Kos dere masse i varmen. Her hjemme er høsten kommet for fullt nå...regn, regn og atter regn:(

Katrine

20.09.2011 kl.18:13

Hege: Ja, jeg er kjempeheldig :D Mamma og pappa skal være fire uker fra i dag, og søsteren min reiser hjem sammen med meg i begynnelsen av November. Mamma er uføre trygdet, pappa avspaserer og Camilla har ikke jobb enda. Ho er nettopp ferdig med skole, og benytter anledningen til å være her lenge sammen med oss :) Takk for det! Ikke noe koselig å høre at det er høst allerede, sommeren i Norge går så alt for fort..

Liselin

20.09.2011 kl.20:36

Sv: Skulle bare mangle å annbefale bloggen din! :))

Skriv en ny kommentar

hits