Gratulerer med dagen til verdens beste

Hipp hurra for verdens beste mann og baba som har bursdag i dag! Hilmi fyller 27 år. Vi har egentlig ingen spesielle planer for dagen, siden Hilmi skal jobbe som vanlig.. Men vi tenkte å gå ut og spise lunsj sammen hvertfall. Også har jeg tenkt til å lage noen cupcakes eller en sjokoladekake og ta med på jobben hans i kveld.

Her i Tyrkia er de ikke like ivringe som oss normenn når det kommer til å feire bursdager. Men jeg syns jo så klart at dagen til min kjære må markeres litt på en eller annen måte. Innerst inne så tror jeg nok han bryr seg om det, men han sier at han ikke gjør det.

Håper du får en fantastisk dag, verdens beste! Vi elsker deg over alt på jord ♥

3 kommentarer

♥ sandracb

24.08.2011 kl.07:18

Gratulerer til din kjære! :)

Anne

24.08.2011 kl.21:57

SV: Synes du? Må være mascaraen som gjør at du synes det, for jeg synes de er korte.. Er kanskje derfor jeg er så fornøyd med denne! :) Jeg har minerald powder foundation fra Mary Kay, og den liker jeg :) Skal kjøpe meg flytende også. De har en foundation primer som er ubeskrivelig! En av mine favoritter <3

Hipp hipp hurra for Hilmi! Håper dere åfr koset dere litt sammen :) Jeg lærer opp Yusuf til at bursdager, det skal man gjøre noe med. Det er koselig med en dag som bare er din, og det er ikk så mye man trenger å gjøre for å gi den andre litt ekstra oppmerksomhet denne dagen. Han setter nok pris på at du hiver deg i baking BARE for hannes del! :)

Maylen Aaseby

24.08.2011 kl.23:30

Gratulerer så masse til Hilmi :-D Håper dere har kosa dere idag, og at det ble kake eller cupcakes på dere <3

Skriv en ny kommentar

hits