Ask me anything

Er det ikke på tide med en ny spørsmålsrunde, dere? Det blir jo ubegrenset hvor mange ganger jeg kan skrive at vi bare har vært inne i dag også, så kan dere ikke spørre meg om noe dere lurer på? Spør om alt fra hva yndlingsfargen min er til hvordan en helt vanlig dag ser ut for Ella.

Sooo - do you wanna ask me something?

15 kommentarer

Christine Marie

02.08.2011 kl.21:17

Hvordan er det å bo i Tyrkia?

Hvordan møttes du og kjæresten din?

Silje Jørgensen

02.08.2011 kl.21:24

- Vil du og Hilmi har flere barn i fremtiden?

- Hvilke tyrkiske navn liker du?

- Hvordan tok foreldrene dine det da du sa du ville slutte på skolen?

- Hvor kunne du tenke deg å jobbe i fremtiden?

- Har du aldri opplevd skeptiske blikk eller kommentarer når du har sagt at du er sammen med en tyrker?

- Hvilke butikker kjøper du klærne dine i?

- Hva synes du er det beste/verste med Tyrkia?

- Hvilke land har du vært i utenom Tyrkia?

:-)

Tina

02.08.2011 kl.21:52

Hei!

Jeg har nettopp begynt å lese bloggen din, liker den kjempegodt og Ella er bare nydelig ♥ Jeg lurer på hvordan familien din reagerte når du sa du hadde fått deg tyrkisk kjæreste? Er jo ganske mange fordommer ute og går når det kommer til tyrkiske menn og norske jenter. Har nemlig tyrkisk kjæreste selv og gruer meg til å fortelle det til familien:p

Silje

02.08.2011 kl.22:58

hvordan vet man at en person virkelig er forelsket i deg?

Smilla

03.08.2011 kl.00:01

Heisann! :o)

Elsker bloggen din - fortsatt. Har sagt det før, men det kan nok ikke sies nok mange ganger! :o)

Vet ikke helt om det er spørsmål, men ja - kanskje... Jeg har kjæreste fra annet land - han er ganske god i norsk og veldig god i engelsk. Jeg er veldig god i norsk (hehe...) og ganske god i engelsk... Vi kan snakke om det meste uten noe problem. Men når det gjelder det å snakke om følelser kjenner jeg at det noen ganger butter. Ofte sitter jeg igjen med en følelse av at han bare har forstått halvparten av det jeg ønsket å formidle. Føler ofte at jeg kommer for kort akkurat her... Og han kjenner nok også på dette. Tror det har både med språk og kultur å gjøre. Følelser er vanskelig å snakke om på annet enn sitt eget morsmål. I tillegg kommer nok han fra ett land der man ikke snakker mye om følelser - iallfall ikke menn. ;o) Vi har vel egentlig kommet fram til at "When you say nothing at all" med Ronan Keating passer veldig bra... :o) Kjenner du deg igjen i dette? Noen gode tips? :o)

Mademoiselle Dianne

03.08.2011 kl.05:51

Hei har dessverre ikke noen spørsmål akkurat nå, men nå har jeg iallfall lagt ut finalistene fra quiz konkurransen, se om du er med :)

sara

03.08.2011 kl.07:52

Er du og Hilmi gift? Så på det bilde der han bærer Ella at han har ring på venste ringfinger.

minakristinenielsen '

03.08.2011 kl.22:53

Jeg vet jo at, når du er i tyrkia så bor du å hilmi sammen. Men når du er i norge, hvor bor han da? har han egen leilighet eller bor han i deres?

Er du god på å snakke tyrkisk?

Hvor jobber du hen?

Kan du hilse hilmi fra meg? :)

ida

03.08.2011 kl.22:58

- har du vært i oba før? isåfall, liker du stedet?

- favoritt tv-serie?

- kan du linke til andre blogger som har kjæreste i tyrkia?

- kjenner du mange andre tyrkiske personer? (ikke slekten til hilmi)

- hva liker du best å gjøre når du er i tyrkia?

christina

04.08.2011 kl.09:30

hvor pleier du å handle klær ?

yndlingsmat ?

yndlings klesplagg ?

Om dere hadde hatt bra økonomi og du hadde hatt råd til å reise til norge noenganger i året, kunne du fortsatt ikke tenke deg å bo i tyrkia ?

hvordan ser en arbeidsuke ut for hilmi ?

hvor mye penger sånn ca bruker dere i mnden i tyrkia ?

er det mye matretter du savner fra norge når du er i tyrkia ? hva da i så fall ?

skal ella spise svin ?

er det mer krevende å være mamma nå som ho beveger seg mer, er mer våken osv ?

lise

04.08.2011 kl.23:39

Jeg er også 18, og møtte en tyrker da jeg var i tyrkia for to uker siden. Han jobber på resturanten på hotellet jeg bodde på. Han er ikke noe typisk jeg trodde jeg skulle falle for, han var veldig kjekk og utadvendt, styrte hele showet på resturanten hver dag. andre dagen, begynte han å vise at han likte meg. Spurte om jeg hadde kjæreste, hvor gammel jeg var og gidde meg blomst. Resten av ferien bare fortsatte det..vi snakket sammen, holdt hender,sang for meg foran alle, klemte meg og han skulle ha godnatt kyss hver kveld. Jeg tenkte at han var typisk tyrker, og gjorde dette med alle jenter. men neida, kun meg han viste så mye oppmerksomhet til og kysset meg foran alle.

Også en annen på resturanten likte meg, og her ble det myye sjalusi og drama.. og viste bare mye tydligere at han likte meg, han ble virkelig såret. Siste dagen var han trist når vi tok farvel, det var forferdelig..

Jeg lurer på om det er noe å satse på, å være betatt av en tyrker? Eller er det sånn at med en gang man har reist hjem, så finner de en ny en? Jeg vurderer å reise tilbake dette året, men er redd han ikke vil huske meg..

e.

05.08.2011 kl.23:37

Da du fant ut at du var forelsket i Hilmi, va du noen gang i tvil på om du skulle "satse" på ham? Med tanke på at det ikke er lett med et avstandsforhold osv.

Katrine

06.08.2011 kl.11:18

e.: Jeg var litt i tvil i førsten ja. Jeg har alltid sagt at jeg aldri skulle få meg en kjæreste som bor i et annet land. Rett og slett fordi jeg ikke trodde jeg kunne takle det. Men når kjærligheten er sterk nok, så kommer man seg gjennom hva som helst. Det var ikke lenge jeg var i tvil, for jeg var bare så utrolig glad i han og var fast bestemt på at dette måtte vi prøve og satse på.

Synne

07.03.2012 kl.19:06

Hei!

Jeg har lest bloggen din en god stund nå og liker den veldig godt.Synes det er gøy å høre om deres historie da jeg er i nogenlunde samme situasjon og har ingen å prate med som forstår min situasjon.

Har nå vært kjæreste med en tyrkisk mann fra alanya i 1 år og ønsker å komme i kontakt med andre som er i samme situasjon som meg:)

Katrine

08.03.2012 kl.16:48

Synne: Hyggelig å høre :)

Kjedelig at du har det sånn. Hjelper alltid å snakke med folk som er i samme situasjon :) Jeg er med i en gruppe på en forumlignende side hvor vi snakker om alt mulig og deler erfaringer. Send meg en mail så kan jeg sende deg link så du kan søke deg inn i gruppa om du vil :)

Mail: katriine-92@hotmail.com

Skriv en ny kommentar

hits