Jeg *stort hjerte* salg

Hei folkens! I dag bestemte jeg, mamma og Camilla oss for å dra på Østfoldhallen for å spise frokost/lunsj. Jeg hadde planer om å shoppe litt på salg, og da tok vi like så godt en tur dit sammen. Vi var der klokken tolv, og var hjemme litt før fire. Og da fikk vi ikke gått gjennom hele engang. Vi traff på så mange kjente, og stoppet opp hele tiden!

Vi fikk uansett shoppet litt. Jeg må bare si at jeg elsker salg! Herregud, så morsomt det er å handle når ting er så utrolig billig. Jeg kjøpte noe nytt tøy til Ella, en "da jeg var liten" bok, to tskjorter til Hilmi og to par øredobber til meg selv. Alt var faktisk på salg, uten om en tights og tunika som mamma kjøpte til Ella. Hehe, det er bare bestemødre som kan handle dyrt!

Nå skal jeg, mamma og Camilla snart til Lillian sammen med Gønul og Alev. Gleder meg masse! Det blir kjempekoselig. Ella skal være hjemme sammen med morfar. Ha en fin kveld!To tskjorter til Hilmi fra Kappahl - 49,- per stk."Da jeg var liten" bok fra Notabene - 49,- Syns det var så mye fint inni! Viser dere mer senere.To par øredobber fra Glitter - 25,- og 85,-Tunika og tights fra Kappahl - vet ikke pris, gave fra mammaEn body fra Cubus - 19,-To kjoler fra Cubus - 19,- per stk.To pysjer fra Lindex i str. 80 - ca. 30,- per stk.Olaskjorte fra Cubus i str. 80 - 29,-Body fra Cubus i str. 80 - 19,-

2 kommentarer

Trine

20.07.2011 kl.23:59

For noen kupp!! :) Alltid gøy med salg, spesielt gøy å shoppe til våre søte små!! :)

Silje

21.07.2011 kl.01:31

Så mye fint du har kjøpt! Blir helt babysyk når jeg ser alle de søte tingene du handler inn til Ella :-D

Skriv en ny kommentar

hits