Aldri har tiden flydd fortere

Hei folkens! I dag er Ella blitt hele seks måneder! (Ho er jo født den 31, men siden det bare er tretti dager i juni, så sier vi i dag). Tenk at ett halvt år har gått så fort. Jeg syns det er helt sykt jeg. Aldri har tiden flydd fortere enn nå. Jeg passer på å nyte hver eneste dag som går, men likevel flyr tiden i fra meg. Lurer på hvordan det skal gå når Ella begynner på skolen. Da går nok tiden enda fortere!

Jeg merker nå at snuppa begynner å få mer personlighet. Ho er ikke bare en liten baby lenger i det hele tatt. Ho har ett skikkelig temperament, og hyler til hvis ho ikke får det akkurat som ho vil. Ho hater å kose over alt på jord, og legger seg kun inntil meg hvis ho er veldig, veldig trøtt. Ho skal sitte på fanget, egentlig helst stå. Ho liker å ligge alene på lekematta si. Da ruller ho fra mage til rygg, og fra rygg til mage igjen mange ganger.

Ho har også begynt å få veldig små brødbiter nå, og da tygger ho og koser seg veldig. Det er kjempestas! Ho er også veldig glad i fruktpurè, og den tyrkiske middagen på glass. Den som ho får her er ho ikke noe særlig glad i. Jeg har prøvd å lage grønnsakspurè selv også, men det var heller ikke noe å skryte av. Melk er det beste ho får. Det er skikkelig kos for både Ella og mamma!

Rart å tenke på at Ella har vært i livet vårt seks måneder allerede. Det har gått helt sinnsykt fort, men samtidig virker det som om jeg bestandig har vært mamma. Kan ikke tenke meg livet uten ho nå. Jeg har nettopp lest gjennom fødselshistorien. Jeg får fortsatt tårer i øynene, og jeg husker det som om det skulle vært i går. Noen fler som vil lese den igjen? Dere finner den her.2 kommentarer

HegeChristina

01.07.2011 kl.20:34

aw,fikk tårer i øyene selv av å lese fødsels historien :)<3

Trine

01.07.2011 kl.22:54

Så nydelig jente dere har!! :)

Og ja,det går så altfor fort! Her blir lillesnupp 1 år om to uker, og jeg fatter ikke hvor dette året har blitt av... Skulle virkelig ønske det gikk an å pause tiden noen ganger. Nyyyt hvert øyeblikk!! :)

Håper du og familien din får ei fantastisk helg!! :)

Skriv en ny kommentar

hits