En litt annerledes spørsmålsrunde

Hei folkens! De fleste av dere vil tydligvis at jeg skal fortsette å blogge om hverdagen i Tyrkia. Det er kjempefint at dere er fornøyde da, og at dere liker å lese om det jeg skiver. Som sagt - jeg setter enormt stor pris på dere alle sammen. I tillegg er det kanskje noen som lurer på noe - igjen. Jeg har hatt mange spørsmålsrunder før, men jeg tar gjerne enda en jeg. Men jeg tenkte at jeg kan ha en spørsmålsrunde med en ny vri denne gangen.. At dere nå skal få spørre Hilmi om spørsmål også! Spør om hva enn dere lurer på, så skal jeg tvinge han til å svare ;) Dere kan gjerne spørre på norsk, jeg oversetter. Dere kan da selvfølgelig også spørre om spørsmål til meg, hvis noen av dere ønsker det. Husk å merke spørsmålene med hvem de er til. Ready, set, GO!

13 kommentarer

Anne Mette

26.03.2011 kl.15:18

Kathrine : Spørsmålene i forrige kommentar fra meg + Var graviditeten planlagt ? Hva gjorde at du viste at det var akkurat Hilmi du ville ha? Kunne du tenke deg å flytte til Tyrkia ? Hva synes familien din om at du ble sammen med Hilmi ?

Hilmi : Hva var det som gjorde at du viste at det var akkurat Kathrine du ville ha ? Hvordan reagerte du da du skulle bli pappa ? Ha synes du om Norge ? Kunne du tenke deg å flytte til Norge ? Hva synes familien din om at du ble sammen med ei fra Norge ?

Til begge to : Har forholdet deres hatt mange prøvelser siden dere bor i hvert deres land ?Har forholdet møtt mange kulturforskjeller ? Var det vanskelig å kommunisere i begynnelsen ?

Anne Mette

26.03.2011 kl.15:23

Svar : Jeg såg kommentaren din etter jeg hadde postet den forrige , så her kommer de andre spørsmålene også. Det blir vel litt enklere å holde styr på alle spørsmålene når alt er i samme innlegg :)

Jeg personlig synes pledd.net er en utrolig bra side , og selv om Ella fikk et pledd til dåpen så er der jo mange andre ting som passer til henne sikkert.

Så spørsmålene:

Kanskje du kan skrive om hvordan livet har forandret seg etter du ble mamma til Ella ? Hvordan har forholdet til deg og Hilmi blitt etter Ella kom ? Hvordan har dere tenkt det når det gjelder å bo sammen ? Skal Hilmi til Norge eller drar du til Tyrkia ?

+ 4 nye :

Hvordan fant dere ut at hun skulle hete Ella ? Var det viktig at hun hadde litt Engelsk navn siden det kunne være enklere for Hilmi og familien å uttale det ? (Jeg forbinder navnet Ella med England.. ) Har du god kontakt med familien til Hilmi ? Ble du fort reknet som en del av familien eller tok det litt tid ?

Katrine Stensland

26.03.2011 kl.18:15

Gode spørsmål fra Anne-Mette her!! Gleder meg til å lese svarene på dem =)

Turkishgirl <3

26.03.2011 kl.23:30

Katrine: Tyrkere er ikke akkurat de flinkeste til å snakke engelsk. Så da er spm mitt: Hvordan kommuniserer dere? Blir det misforståelser, vanskeligheter p.g.a. språket? Kræsjer kulturen? tror du at d blir vanskelig for Ella å vokse opp med to forskjellige kulturer? Kunne du tenkt deg å flytte til tyrkia? Hva synes du om Hilmis familie?

I og med at jg kan tyrkisk vil jg stille han spm på tyrkisk:D

Hilmi: ôncelikle sizi kutluyorum, kiziniz süper ötesi bisey. Aman Nazar degmesin :D

Senin ailen nasil karsiladi Katrineyle evlenmeni? Norvece tasimayi düsünüyormusun? Yoksa Katrineninmi Türkiyeye tasinmasini istersin? Ela'nin Norvecte ve katrinenin yaninda yasicagi icin Norvecceyi tamemen ögrenip, Turkce pek bilmiyecektir buyuk bir ihitmalle. Bunun icin ne yapacaksin? Türk kültürünü ögretmeyi dusunuyormusun? Sence Katrineyle aranizda fark mi? degisik seylere bakis acisi, veya dusunce degisikligi? Dil konusu zorluyormu mu sizi?

Jeg elsker bloggen din, og er innom hver eneste dag <3

Katrine

27.03.2011 kl.10:22

Turkishgirl: Tusen takk for det :D Men siden jeg (og mange av leserne mine) ikke forstår tyrkisk, hadde det vært kjempefint om du kunne spørre om spørsmålene på norsk. Jeg har jo tenkt til å skrive både spørsmål og svar på norsk, så da er det jo fint om jeg skjønner hva som står også, hehe :P

Jenta med jernkjeven

27.03.2011 kl.10:46

Hvilken prevensjon gikk du på da du ble gravid? Jeg syns å huske du sa det var p-piller(?) Hvilket merke var det i så fall? Tok du den helt riktig, eller glemte du den innimellom?

Celine

27.03.2011 kl.19:28

Hilmi: hva synes du om Norge og nordmenn generelt? :D Var Katrine mye hormonell under graviditeten? Liker du barn? Hvor mange barn vil du ha? Hva synes familien din om Katrine?

Katrine: Ble livet ditt tydelig forandret da Hilmi kom inn i det? Tyrkia vs Norge som bosted? Hva synes familien din om Hilmi?

Line

28.03.2011 kl.14:32

Hilmi: Favoritt "norsk" mat? Har dere blitt enige om hvordan dere vil oppdra dattern deres?

Line

28.03.2011 kl.17:44

Til Hillmi:

Hva er det beste og værste med å bo i Alanya?

Syns du turistene er plagsomme?

lene

28.03.2011 kl.19:58

Er ny leser på bloggen din, så har ikke fått med meg så mye om deg. Fin blogg foresten :) Beklager om jeg spørr om ting du har skrevet om tidligere i bloggen.

- Hvordan møttes du og Hillmi?

- Hadde du planlagt og bli gravid? Om ikke, hva tenkte du når du fant det ut?

- Hvorfor droppet du ut av vidregående etter 1 dag?

Kom gjerne innom bloggen vår, har selv spørsmålsrunde gående :)

primashesjevik

28.03.2011 kl.20:00

Skrev fra feil blogg. På denne bloggen finner du oss :)

Anne

29.03.2011 kl.21:30

SV: Det er ikke jeg som har laget det desginet, så aner ikke hva som er hva jeg :P Men men, kanskje de4t ordner seg en dag ;)

Martine

29.03.2011 kl.22:14

Har kun ett spørsmål til dere; er dere lykkelig? :)

Skriv en ny kommentar

hits