Just Go With It

Hei folkens! I går var jeg, Camilla og Ella på babykino. Vi så filmen "Just Go With It", og jeg syns den var utrolig morsom! Anbefaller alle som har god humor å se den. Etter vi hadde sett filmen, gikk vi en tur rundt i byen og tittet litt. Jeg kjøpte tidenes kuleste stekepanne til bare 99 kroner! Jeg har begynt å kjøpe litt ting og tang til jeg flytter ut. Blir jo kanskje en stund til enda, men kjekt å ha.

Nå begynner jeg egentlig å bli litt stressa. Det har blitt litt mye med det som har skjedd i det siste, og plutselig flyr tiden fra meg. Jeg hadde virkelig ikke trodd at tiden skulle gå så fort at jeg skulle rekke å stresse. Hvis noen har noen pakketips, så skrik ut. Jeg trenger det desperat. Jeg skal bare ha med meg to kofferter, og jeg kommer til å slite veldig! Vi skal jo være der lenge, og den lille personen som jeg skal ha med meg trenger masse ting!

Jeg har fortsatt ikke fått rota meg til å sortere klærna til Ella, så det må jeg gjøre i dag. Også begynte jeg å rydde i klesskapet mitt i går, rett og slett ikke en god idé. Men nå må jo selvfølgelig det gjøres ferdig også. Så jeg har ganske mye å se frem til i dag! Don't you wish your closet was a mess like mine? Don't you baby, don't you? Okei, ferdig med sang. Sett i gang!Stekepanne fra Åhlens - vanlig pris 199, tilbudspris 99,-Heldress fra Cubus - 149,-Bukser fra Cubus - 2 for 99,-

5 kommentarer

lara s.

08.03.2011 kl.13:03

det finnes plastikk"poser" du kan kjøpe på clas ohlson som gjør at du bruker mye myyyyyye mindre plass. rull alle klærne inn i de også drar du posene igjen ogda er det så lite og kompaktsom det gåran å få blitt.

Katrine Stensland

08.03.2011 kl.20:15

Sånne stekepanner kjøpte jeg til søstrene mine i julegaver. De er også i "utflyttealder" og jeg syntes de pannene var så søte!

Trine

08.03.2011 kl.23:56

Nydelig par,nydelig tulle og nydelig lesning!! :)

Mari

09.03.2011 kl.17:45

hvor lenge skal du være i Tyrkia? :)

Katrine

09.03.2011 kl.19:41

Mari: Jeg vet ikke helt, men blir hvertfall frem til Mai :)

Skriv en ny kommentar

hits