Oslotur

Hei på dere folkens! I går var jeg, Hilmi, Ella, mamma, pappa og søstern en tur i Oslo. Endelig fikk vi rotet oss til å dra dit. Hilmi hadde jo ikke vært der før i går! 

Første stopp var den tyrkiske ambassaden. Lille snuppa skal få seg tyrkisk id-kort, så ho kan reise frem og tilbake til Tyrkia som ho vil uten å tenke på visum. Hvis jeg ikke tar helt feil kan ho ha det frem til ho er atten, og da må ho velge statsborgerskap. Men når vi endelig fikk kommet oss dit for å fikse det, var det så klart noe galt med datasystemet deres. Så Hilmi må tilbake en annen dag. Det positive er at jeg og Ella kan være hjemme. Pappa kunne heldigvis kjøre Hilmi dit en dag. Var jo kjipt, men det ordner seg nok!

Neste stopp var Vigelandsparken. Jeg har aldri vært der før jeg heller, så det var jo egentlig ganske på tide. Det var søren meg den kaldeste dagen på det jeg kan huske! Jeg holdt på å fryse fingrene av meg.. Så vi gikk inn på en cafe rett ved parken etter vi hadde sett ferdig. Da fikk Ella spist, og vi fikk oss noe varmt å drikke. Fem kroner for å gå på do, og trettifem for en kopp kakao. Billig!

Etterpå kjørte vi opp til Holmenkollen. Vi fikk dessverre ikke stoppet noe sted for å se på utsikten. Det er jo så mye styr nå med vm. Til slutt fikk Hilmi se slottet. Vi fikk akkurat tatt ett bilde av han og Ella foran, og da var batteriet på kamera tomt! Vi møtte Karianne og Ahmet, og de ble med oss på Ikea. Vi avsluttet dagen på en tyrkisk restaurant på Grønland, før vi kjørte hjemover. Vi koste oss masse, og det var en kjempefin dag. Vi dro hjemmefra klokken ti på morgnen, og var ikke hjemme før halv ti på kvelden. Så da var det godt å få på seg joggedressen!

Én kommentar

siljers

24.02.2011 kl.17:30

Det så ut som om dere koste dere :)

Skriv en ny kommentar

hits