Fødselshistorien

Det hele startet natt til torsdag 30 desember. Jeg våknet mange ganger fordi jeg hadde veldig vondt i magen og nederst i ryggen. Det føltes ut som mensensmerter, så jeg tenkte det var kynnere. Det var ubehagelig uansett hvordan jeg prøvde å legge meg. Snudde på meg sikkert hundre ganger i timen, men fikk liksom ikke rigget meg til. Tror jeg allerede skjønte at noe var på gang, men ville ikke helt tro det.

Når vi stod opp hadde jeg fortsatt vondt, men det kom og gikk veldig uregelmessig. Jeg og Hilmi la oss i senga for å se på film, men jeg klarte ikke å ligge. Det gjorde utrolig vondt å ligge ned. Jeg fant en passende sittestilling, og hadde det bra sånn en stund. Litt utover kvelden bestemte vi oss for å bestille en pizza, og vi fikk spist litt. Smertene ble bare verre, og de kom tettere og plutselig var det ikke så uregelmessig lenger. Jeg har hørt en del historier om hvor fælt rier er. Jeg hadde veldig vondt, men var redd for at jeg var pinglete og at det egentlig ikke var noenting.

Etter hvert skjønte jeg jo at det ikke bare var kynnere. Det kunne være tolv minutter mellom, men noen ganger var det bare to. Mamma ringte ned på føden for å høre med dem hva dem syns vi burde gjøre siden jeg var litt usikker. De ba meg komme ned, så jeg heller kunne få bekreftet at fødselen ikke var i gang istedet for å gå og lure.

Jeg la ned det siste i bagen, så kjørte pappa oss til sykehuset. Jeg var så utrolig redd for at jeg bare hadde vært pinglete, og at jeg kom til å bli sendt hjem igjen. Vi ble møtt av en utrolig hyggelig jordmor. Jeg følte at jeg fikk god kjemi med ho med en gang, og det var utrolig godt. Vi gikk inn på ett rom for å lytte på prinsessa i magen. Pappa ventet utenfor tilfelle vi ble sendt hjem igjen. Alt hørtes bra ut med Ella, og nå skulle ho sjekke om jeg virkelig var i gang. "Kjære deg, det her er jo helt fantastisk", sa jordmora. "Du har 6-7 cm åpning. Du har virkelig gjort en bra jobb hjemme du". Åh, endelig kunne jeg puste lettet ut. "Her blir det barn i natt eller i morgen tidlig".

Hilmi kunne nesten ikke tro det. Han trodde virkelig ikke på at jeg hadde hatt rier, og trodde egentlig jeg bare tulla når jeg klagde på at jeg hadde vondt hjemme. "Are we not going home?" sa han. Jeg bare "Nei, er du gal? Ho kommer snart nå". "Hjelp, I'm not ready". Hehe, ready or not, here she comes!

Jordmora gikk ut for å si i fra til pappa at fødselen var i gang. Han kom inn med bagen vår, og sa hade. Han kunne jo bare dra hjem nå. Vi ble sittende i noen minutter inne på rommet med hjerteslagene til Ella på skjermen. Den måtte gå noen minutter før vi skulle bli flyttet inn på rommet der jeg skulle føde.

Når vi kom inn på rommet, la jeg meg på senga også fikk jeg klyster. Ville jo helst ikke bæsje på meg under fødselen, så syns det var veldig greit. Jeg hadde fire rier før jeg måtte gå på do. Mens jeg satt der ble bare smertene verre og verre, og jeg satt nesten å grein inne der alene.. Når jeg kom ut fra do, satt Hilmi i en stol og spilte på mobilen min. Når han så jeg kom slang han fra seg telefon, og reiste seg opp og gikk mot meg. Jeg hang over han mens jeg hadde en rie igjen. Han var så utrolig flink.

Jordmora gikk for å hente en prekestol, som ho kalte det. Så jeg kunne stå og holde i den mens jeg hadde rier. Jeg klarte jo som sagt ikke å ligge og syns ikke det var så greit å sitte heller. Jeg hang over den mens Hilmi masserte ryggen min med varmeflaske. Jeg ble spurt om smertestillende, men jeg ville ikke ha. Jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle være ganske nærme døden før jeg tok noe som helst. Så jeg klarte meg uten, og er litt stolt av meg selv da, hehe!

Etter en stund hengende og etterhvert skrikende over den stolen, kjentes det litt ut som om jeg måtte presse snart. Jeg kom meg opp i senga, og Hilmi og jordmora fikk akkurat dratt av meg tightsen før vannet gikk. Da var det i gang. Tid for å presse! Jeg skjønte at det var nære nå. Jeg begynte å gråte litt. Jeg kunne ikke tro at tiden endelig var her. Jeg skulle få møte jenta vår for aller første gang.

Jeg husker ikke hvor mange pressrier jeg hadde, men det føltes hvertfall ut som en god stund. Det gjorde helt sinnsykt vondt, men jeg ventet på en måte hele tiden på at det skulle bli verre.. "Når du får neste rie nå, må du ta det forsiktig for nå kommer ho", sa jordmor. Syns jeg ventet evigheter på den neste rien, men endelig kom den. Jeg presset forsiktig og plutselig kjente jeg ho 'datt' ut av meg. Vi hørte ho gråt, også la ho prinsessa vår på brystet mitt. Jeg var helt i sjokk. At noe så vakkert kunne finnes! Jeg elsket ho fra første blikk.

Jeg kunne ikke annet enn å gråte. Fordi jeg var glad selvfølgelig. Jeg tittet på Hilmi og han gråt også. For ett øyeblikk! Jeg kommer til å huske det for resten av mitt liv. Plutselig var alt det vonde glemt, og jeg var bare lykkelig. Nå var det over. Nå er ho her! Endelig ♥Bildene er tatt en drøy time etter ho var født. Endelig ferdig å sy og kunne sette meg opp litt.

19 kommentarer

Turkishgirl <3

03.01.2011 kl.23:11

Gratulerer med Elaa:D Hun er såå nydeliiig :D

Til hilmi:

- Tebrik ederim, Allah anali babali büyütsün !:D

Anette

03.01.2011 kl.23:58

Herregud så fantastisk å lese om... sitter med tårer i øynene!! Så utrolig fin fødsel du hadde Katrine. Stor klem

Caimero

04.01.2011 kl.03:10

Gratulerer! Vakker skapning dere har fått :D

Trine

04.01.2011 kl.09:10

Fantastisk!!! Gratulerer så masse!! :)

Kos dere og nyt tiden! Det går så altfor fort!

karoline

04.01.2011 kl.09:29

Utrolig vakkert å lese! Fy søren, for ei nydelig prinsesse :'D

linnpinnn

04.01.2011 kl.09:51

Vakker vakker prinsesse..

Sitter her å tørker tårene jeg nå :)

Du var kjempe flink

christina

04.01.2011 kl.11:30

så nydelig historie <3 så nydelig prinsesse :) får tårer i øynene når jeg leser, helt utrolig herlig å lese om.

Marie Johansen

04.01.2011 kl.11:33

Så fantastisk nydelig, dere fortjener det!

Jane

04.01.2011 kl.12:26

Sååå fantastisk !! :D Gratulerer så masse både til deg snuppa og hilmi :D Ella er såå nydelig ! <3 *tørker tårer*

Ingvild

04.01.2011 kl.15:58

Gratulerer, ho va kjempe nydelig :)

ÅslaugCharlotte

04.01.2011 kl.17:02

Åå! fikk også tårer i øynene her! Herlig! Gratulerer igjen! :D

Bella!

04.01.2011 kl.19:21

Gud så bra skrevet katrine!..sitter med tårer i øynene nå, og er utrolig rørt..gratulerer så utrolig mye til deg og Hilmi:) prinsessa deres er NYDELIG, og kommer til å bli ei vakker jente :)

Benjamin, Lillian og Anders

05.01.2011 kl.09:51

Need I say more : "PAPPIR"

Ille vakker Prinsesse og stolt av dere alle sammen!! Glad i dere!! Klem klem.

lara s.

06.01.2011 kl.01:33

gratulererså mye,ble veldig rørt av å lese dette. ganske fint å lese om fødsler som går bra!

Anne

12.01.2011 kl.21:40

Jeg får helt tårer i øynene! Du er kjempe flink og dere har fått en kjempe søt datter!! :) Blir helt barnesyk her :P

cathrinevoreland

20.01.2011 kl.15:39

Så fantastisk å lese! <3 har tårer i øynene <3

ina therese Livet i London

03.03.2011 kl.18:40

saaa bra skrevet:) hun er nydelig.

Tine

24.03.2011 kl.03:59

herregud for en vakker fødselshistorie. las rikitgnok historien om hvordan dere møttes før jeg las denne så var vel litt på gli allerede, men tårene tøyt ut når jeg kom til den delen hvor både du å hilmi gråt.

Karina

23.06.2012 kl.23:19

Takk for at jeg fikk lese historien din. Så flink du var. Gratulerer så mye :)

Skriv en ny kommentar

hits