These last days

Hei folkens! På mandag var vi en tur hos tante Unni, onkel Jens, Kristian og Andreas. Det var jo dit vi egentlig skulle på julaften, men vi fikk ikke dratt siden tante var syk. Om mandagen følte ho seg bedre, så da fikk vi tatt oss en tur. Vi fikk deilig tacopizza (etter litt mas fra meg, hehe) også delte vi ut pakkene vi hadde til hverandre. Kjempekoselig kveld!

På tirsdag skulle mamma og pappa bort på kvelden. Så da fikk jeg vilja mi igjen, og jeg lagde taco til meg, Hilmi og Camilla. Når vi hadde spist, ble jeg og Hilmi hentet av Tobias og Maylen også dro vi på kino. Vi så "Verre en verst - little fockers". Hilmi syns den var helt ræva, og jeg syns ikke den var så innmari bra jeg heller. Men det var hvertfall utrolig hyggelig å komme seg litt ut og se Maylen og Tobias igjen!

I går var vi hos tante Ellen og onkel Petter. Hilmi har hatt så lyst til å smake pinnekjøtt, så tante sa at det skulle ho lage til han! Tror ikke det var det beste han hadde smakt, men han likte det. Han sier nå etterpå at han syns det var veldig godt, men det er vel ganske spesiell smak, som man kanskje må vende seg litt til og smake på flere ganger. Jeg spiser ikke lammekjøtt, så jeg fikk heller pølsehorn og var kjempefornøyd med det!4 kommentarer

linn renate

30.12.2010 kl.13:44

så koselig :-)

cathrinevoreland

30.12.2010 kl.18:05

Så utrolig koselig. <3 Ali skal få smakt på pinnekjøtt i morgen, så det blir spennende :P

Tusen takk for en koselig kommentar ^^, <3

Heidi

31.12.2010 kl.01:25

Koselig :)

Btw, liker bloggen din veldig godt ;))

Agapii

31.12.2010 kl.16:33

Dere er herlige sammen <3

Skriv en ny kommentar

hits