Verdens fineste jul

Hei folkens! Håper alle hadde en fantastisk julaften i går! For meg ble det helt klart både den beste julen og bursdagen noen sinne. Er så utrolig lykkelig for at Hilmi er her, og han kan være med på alt som betyr så mye for meg. Vi hadde en utrolig fin dag fra morgen til kveld, og i dag har vi også kost oss på lunsj hos bestemor.

Det ble litt endring i planene i går da. Dessverre fikk mamma en telefon fra tante Unni tidlig på morgnen. Ho hadde blitt syk, og vi kunne ikke komme dit likevel. Ho sa først at vi kunne få maten, og at guttene kunne komme hit. Men vi ville jo ikke at tante skulle sitte helt alene på julaften heller. Heldigvis var det plass hos tante Nina og co, så vi trengte oss på der ;) Det var utrolig synd vi ikke kunne dra til tante Unni, onkel Jens, Kristian og Andreas, men det ble en utrolig hyggelig dag uansett. Vi får ta det igjen med de snart!

Dagen startet med at vi fikk en godis-strømpe hver, som nissen hadde kommet med på natten. Vi gikk ned i stua med joggedressen, og slappet av litt der før vi begynte å rydde litt og ordne oss. Vi pleier alltid å spise frokost sammen med tante Nina, onkel Jørn, Petter og Erik, og de siste årene har farfar, Gunn og mor også vært med. Utrolig koselig med en sånn tradisjon, for da får vi max ut av dagen! Den frokosten er egentlig mest for meg da. Siden jeg har bursdag, så blir det bursdagsfrokost. Så da pleier jeg alltid å få mine bursdagsgaver etter vi har spist.

Litt senere kjørte vi på kirkegården for å besøke morfaren min. Vi pleier alltid å samles der for å tenne lys for far, også bytter vi gaver. Hilmi ble også med, for han hadde ikke vært der før. Etter det dro vi hjem, så på juledisney på tv, og ordnet oss for kvelden! Vi dro til tante Nina klokka fem, og hjem igjen sånn i halv ti-tiden. Jeg, Camilla, mamma og pappa pleier alltid å ta på oss joggedressen når vi kommer hjem, og ta julegavene fra hverandre her hjemme for oss selv. Det er også en kjempefin tradisjon!

Så når vi kom hjem hoppet vi alle fem i hver vår joggedress, og startet på den enorme haugen med gaver. Mamma og pappa sier hvert eneste år - at i år, er det ikke så masse pakker. Men jeg har aldri sett så masse gaver under treet som i år. Det var massevis! Masse fint til Hilmi også. Han var kjempegira, og utrolig fornøyd etter vi hadde åpnet alle. Jeg, Camilla og Hilmi fikk hver vår data av mamma og pappa! Da ble vi ganske så satt ut alle tre tror jeg.. Vi er utrolig bortskjemt altså, men vi ble veldig, veldig glade alle sammen. Vi fikk også masse annet fint. En helt fantastisk dag!

8 kommentarer

christina

25.12.2010 kl.21:04

Så utrolig koselig <3 Nyyydelig bilde av deg og hilmi tilslutt der :) Gratulerer med dagen som var :)

Sandracb

25.12.2010 kl.21:21

Så fine bilder! Ser du har fått stor mage nå, GLEDER meg virkelig til å se bilde av ungen :D

Oda

25.12.2010 kl.22:21

Så koselig dere har det! Blir helt sjalu jeg :-)

Maja

25.12.2010 kl.23:03

så skikkelig koselig ut :)

Sissel

25.12.2010 kl.23:22

Koselig lesning dette her :) Og snakk om gave fra foreldrene dine, trur jeg må stramme opp mine litt, hehe :)

Anette

26.12.2010 kl.11:21

Så koselig det hørtes ut Katrine!! Men du... åpner dere gavene på dagen?? Det er uvant. Vi åpner alltid etter middagen. Så kult forresten at Hilmi fikk møte nissen.. det fikk ikke Ozgur denne gang.. hehe.. Fortsatt god jul søta!! You look beautiful!!

Bella!

26.12.2010 kl.18:35

Å gud så herlig:D ser ut som en fantastisk kveld! spesielt når du fikk opplevd både bursdag og jul med hilmi OG ella :) <3 kos dere videre!

Silje

27.12.2010 kl.14:19

*misunne* Ser ut som dere har hatt det kjempe koselig og mange fine bilder <3

Skriv en ny kommentar

hits