Julestemning

Ååå, nå er det skikkelig julestemning her hjemme! I kveld har vi pyntet juletreet, og nå er nesten alt klart til julaften. Nå kan den bare komme! Jeg har to småting igjen som må handles, men jeg vet hva og hvor så det tar meg ti minutter i morgen.. Godt å endelig være ferdig! Har blitt mye shopping, og lite lytting til kroppen i det siste. Kjenner jeg begynner å bli lei nå. Alt er tungt, og jeg gleder meg veldig veldig masse til ho kommer ut.

Håper ho drøyer til etter nyttår da. Jeg vil at ho skal være seks år når ho begynner på skolen, og ikke minst i klassen slik som jeg alltid har vært. Ikke at jeg ikke har kommet meg fint gjennom skolen, men det er ikke noe gøy å alltid være minst. Også vil jeg jo ikke at ho skal komme midt i alt julestyret heller. Men kommer ho, så kommer ho. Er ikke så mye noen får gjort med det. Men jeg tror ho koser seg der inne!11 kommentarer

TurkishDelight - Ozfamilylife

21.12.2010 kl.23:46

Så koselig å se Hilmi pynte juletreet... holder han på å fryse ihjæl eller?? Syykt kaldt nå..

Ozgur gleder seg masse til jul.. tror faktisk han har skikkelig julestemmning, selv om han aldri har opplevd jul!! Herlig Herlig. Håper dere får en kjempe fin jul sammen... og at prinsessa kommer like etter nyttår!! Stor klem fra oss i Trondheim.

ida karlsen

21.12.2010 kl.23:49

ja, det er alltid koselig å pynte juletre vettu! :-) hehe. God jul da!

Celine

21.12.2010 kl.23:54

føler med deg, det er ganske herlig å ha bursdag i januar, det tror jeg hun vil like godt selv :D hihi!

Siri Thomassen

22.12.2010 kl.09:05

Såå koselig!:D

God jul!

ungmor20

23.12.2010 kl.16:33

Hei ! og god jul hehe!

er er en god nyhet som jeg håper du vil bli glad for:

jeg er selv i den samme situasjon som deg bare at min datter er født og snart ett år(9januar)

min kjæreste er i kosovo og ble kastet ut fra norge han hadde bodd 5 år i norge. men jeg og han skal søke om familiegjenforening ikke gjennom meg men gjennom vår felles datter, det går ann!

udi har lagd nye regler som sier at man skal legge mere vekt på barnets beste og at barn trenger mor og far, så det du skal gjøre, når du drar ned til tyrkia så reiser du til norske ambasade og søker derifra familiegjenforening gjennom deres datter! og du må bare klage og ringe mye til udi det hjelper ! udi må sette ræva si igang med at barna skal ha begge sine foreldre, så du trenger ikke fast jobb! siden dere søker familiegjenforening til deres datter!

det har gått for andre! udi har bare å følge sine regler som de lager!

inshallah at barna våres får sin pappa til norge! jeg håper at alt går bra for dere<3

og gratulerer med graviditeten! der datter kommer til bli nydelig! insha allah!

selam! og god jul alt vil gå bra!

Mari

23.12.2010 kl.22:13

Hei :)

Jeg er også gravid med en tyrker,og han var på ambassaden i går å søkte om besøksvisum. Jeg lurte på om Hilmi leverte passet sitt sammen med søknaden? Det hadde nemlig min kjære gjort. men jeg syns det var litt rart siden det ikke er sikkert om han får visum eller ikke. Men min kjære hadde tolka det slik at det var helt sikkert at han fikk det,og at han kunne hente igjen passet sitt om 10 dager. Synes bare dette var litt spesielt,så da lurte jeg på om alle leverer inn passet sitt uavhenig om man får ja eller nei?

Ønsker deg og Hilmi en kjempe fin jul sammen:)

Katrine

23.12.2010 kl.23:44

ungmor20: Tror nok det er mye lettere med en fast jobb å vise til, men håper det hjelper litt på at vi har en datter sammen også ja. Det burde jo faktisk det, for lillegull trenger begge foreldrene sine! Takk for at du sa ifra, dette hørtes jo bra ut :) Insallah! Lykke til dere også :) God jul!

Katrine

23.12.2010 kl.23:47

Mari: Hilmi leverte passet sitt når han søkte om besøksvisum ja. Det er helt vanlig, og det gjør man uavhengig av svaret man får. De kan ikke si til han at han får ja helt sikkert før de har behandlet søknaden. Det syns jeg var dumt gjort, for da får man jo falske forhåpninger.. Men det går nok bra :) De prioriterer graviditet tror jeg! Om han får avslag, blir passet bare sendt hjem til han. Og får han innvilget, så må han hente det på ambassaden :) Så han får det tilbake uansett! Takk for det. God jul til deg også, og masse lykke til!

Lisa

24.12.2010 kl.00:05

GRATULERER MED DAGEN!! :) God jul :) Håper du får alt du ønsker deg og at Hilmi koser seg med norsk jul :) Lykke til med innspurten!

Mari

24.12.2010 kl.10:14

Tusen takk for svar :)

Ja det var det jeg sa til han at han måtte ikke få falske forhåpninger,for jeg syns dette var veldig merkelig. Har aldri hørt noe om at andre får svar helt sikkert når dem har levert søknaden.

Nå krysser jeg bare fingrene på et positivt svar :)

ungmor20

24.12.2010 kl.12:03

ja det skal gå! kansje det kan ta litt tid men tro meg det skal kunne gå!

den dagen du blir 18 så gift dere og da blir saken deres sterkere! siden dere har barn også og det er et forhold av kjærlighet så er det veldig posetivt fordi da er det ikke proforma. proforma betyr at mange gifter seg for å hjelpe den ene med opphold. men sånn er det ikke hos dere så det er supert!

GOD jul måtte din vakker datter være velskapt og vakker liten tyrkisk prinsesse<3 MÅTTE KJÆRLIGHETEN OVERVINNE ALT insha allah! gud velsigne dere og god jul<3

Skriv en ny kommentar

hits