Ti minutter på stengetid

Hei! I går hadde jeg og Camilla planer om å dra ut klokken ti, for at vi skulle ha god tid. Jeg trengte en del ting før jeg skal reise, og var heldigvis i litt bedre form enn dagen før. Vi våknet ikke før klokken elleve, og de som kjenner søstra mi veit at ho ikke bruker fem minutter på å ordne seg fort. Så vi var litt seint ute, men det gikk jo. Jeg tror at for første gangen i mitt liv, så var jeg virkelig stressa. Stressa liksom, mamma sier jeg begynner å bli voksen. Hjelp!

Jeg skal ha med meg to kofferter ned. Jeg fikk en rosa koffert til jul, og fant ut at jeg måtte kjøpe meg en til. Jeg kan jo ikke ha en rosa og en svart koffert.. Vi var egentlig på Østfoldhallen, men der hadde de ikke den butikken. Så ti minutter på stengetid på nyttårsaften, kom jeg løpende inn og kjøpte en koffert. Normalt! Jeg lurer på hva damen bak disken tenkte..

På kvelden dro jeg og Camilla til tante Nina, onkel Jørn, Petter og Erik. Vi hadde det kjempe morsomt og kjempe koselig. Vi spiste kalkun også fikk vi kake. Nam, snille tante! Det var faktisk ikke så kaldt som det pleier å være, men tante tvinga på meg noen skikkelige klær likevel.


Ntå, fikk lapp fra søte gullet mitt.2 kommentarer

Helen

03.01.2010 kl.00:03

Har du reist!? Isåfall så håper jeg du får en fantastisk tur! Nyt den tiden du får sammen med din kjære, så må dere kose dere kjempe mye. Gleder meg til å høre om hvordan du har hatt det når du kommer hjem :) og GOD TUR! Klem.

majamoor

03.01.2010 kl.14:01

håper du koser deg, og gleder meg til å lese når du kommer tilbake.når er det egentlig? og hvis du får sjanse til å blogge mens du er nede i tyrkia, tror jeg mange ville blitt glade :)

ha en super ferie:) det fortjener du...

Skriv en ny kommentar

hits