Hva betyr drømmene dine?

De kan være lange, korte, skumle og romantiske, men hva betyr de egentlig?

Tallet åtte 
Dukker tallet åtte opp i en av drømmene dine, er dette et symbol på evighet. Noe som aldri slutter.

En bro

Har du hatt et problem den siste tiden, som du har hatt vanskelig for å finne løsningen på? Drømmer du om en bro kan dette være et hint om en løsning, en måte å komme seg rundt problemet på.

Besteforeldre
Når du drømmer om besteforeldre kan det symbolisere en frykt for å selv bli gammel. Det kan også være et tegn på visdom, eller et ønske om å finne ut mer om din egen historie.

Hjørner
De fleste hjørner symboliserer et nytt syn på deg selv, eller at du skal oppdage noe nytt.

Flyplasser
I forbindelse med drømmer betyr flyplasser farvel, men også begynnelsen på noe nytt. Du legger noe bak deg, men samtidlig åpnes en ny dør.

Tannlegebesøk
Drømmer du at du er hos tannlegen kan dette være et tegn på at du trenger en opprydning i livet ditt. Kanskje en stygg uvane, eller noe som bekymrer deg?

Barn
Barn symboliserer ansvar i livet ditt. Dette kan for eksempel være i forbindelse med jobb eller skole. Har du noe du bør ta deg av, og få unnagjort?

Baderom
Drømmer du om et baderom kan dette være et tegn på at du trenger å stresse ned og kvitte deg med negative tanker. Det kan også være et tegn på at du bør tilbringe litt mer tid for deg selv.

En kjendis
Har du drømt om en kjendis kan dette være et tegn på at du trenger med oppmerksomhet fra de rundt deg i hverdagen. Kanskje har kjendisen du drømte om også noen egenskaper du selv skulle ønske du hadde?

At du er naken
De aller fleste har nok hatt et mareritt om å gå hjemmefra om morgenen uten å ha kledd på seg. Drømmer du at du er naken på skolen, butikken eller på jobben kan dette være et tegn på at du er redd for å la folk se ditt virkelige jeg.

En prest
Har du gjort noe du angrer på? Drømmer du om en prest kan det være et tegn på at det er på tide å tilstå noe du har gjort, og som du angrer på.

At du mister hår
Drømmer du om at du mister hår kan dette være et tegn på at du også skal miste noe eller noen i livet ditt. Det kan også symbolisere din frykt for å miste ting eller personer som står deg nære.

Romvesen
Drømmer du om et romvesen kan dette være et tegn på at du kanskje føler deg litt utenfor eller annerledes.

Kortspill
Kortspill er i forbindelse med drømmer ofte en tegn på at du kanskje tar litt lett på noe. Spiller du kort med noen du er glad i kan dette være et tegn på at du tar store sjanser for tiden.

Giftemål
Drømmer du om å gifte deg betyr det på ingen måte at det er det du har lyst til å det virkelige liv. Dette er derimot et tegn på at du har det ganske bra for tiden. Du har balanse i livet og føler deg hel.

Gutter
Kjente du gutten eller guttene i drømmen? Hvis du gjorde det kan han symbolisere noe nytt i livet ditt, eller kanskje ønsket om at noe skal skje. Kjenner du har derimot ikke kan hans oppførsel i drømmen fortelle noe om deg selv.

Fargen brun
Fargen brun kan være et tegn på vår tilhørlighet til naturen, men kanskje enda mer for kjedsomhet. Kjeder du deg for tiden? Eller føler du deg kanskje litt kjedelig i klesveien?

Et slott
I forbindelse med drømmer er et slott et tegn på å beskytte seg selv, bygge en slags fasade mot omverdnen for å bedre skåne deg seg.

kilde: topp blad

untitled
Hva synes du om denne artikkelen?
katrine

2 kommentarer

Kaja

08.07.2009 kl.21:03

Jeg syns egentlig sånne artikler er litt spennende :-) Vil ikke si at jeg tror 100% på det, men jeg leser alt alikevel!

Elmaz

20.05.2014 kl.20:43

hei! jeg er en jente på 16 år og KAN HUSKE 90% AV drømmene mine og jeg ville prøve å finne ut om hva de betydde. så fant jeg denne nettsiden. De fleste ikke alle men fleste av dem var faktisk sant!

Skriv en ny kommentar

hits